Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 28 Temmuz Perşembe günü oynanacak mücadelelerde Türk hakemler Mete Kalkavan ve Halis Özkahya da görev yapacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre FIFA kokartlı hakemlerimizden Mete Kalkavan, 28 Temmuz Perşembe günü Slovenya'nın Domzale ile İngiltere'nin West Ham takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını yönetecek.

Slovenya'nın Ljubljana şehrindeki Stozice Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Mete Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.

HALİS ÖZKAHYA, ADMIRA-LEBIREC MAÇINI YÖNETECEK

FIFA kokartlı bir başka hakemimiz Halis Özkahya ise UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda aynı gün Avusturya'nın Admira ile Çek Cumhuriyetinin Lebirec takımları arasında oynanacak ilk maçı yönetecek.

Avusturya'nın Maria Enzersdorf şehrindeki Bundesstadion Südstadt'ta TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Ekrem Kan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık olacak.
Cihan

Editör: TE Bilisim