Haberalp Editörümüz Ümit Ateş'in ''Vur de vuralım'' türküsü rekora koşuyor

Ozan Ümit Ateş, Bahçeli için bir türkü yazdı ve seslendirdi. Dostlara güven, düşmana korku salan bu sözlerin türküsünü sizlerle paylaşmıştık.
Şimdi o türkü kısa sürede tüm camiayı sardı... Editörümüz Ümit Ateş'e teşekkürleri borç biliriz.

Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

Davasına çocuk yaşlarda aşkla bağlanmış olan ve bu harekete yıllarını vermiş gönüldaşımız Ümit Ateş'in ''Vur de vuralım'' türküsü kısa sürede camiayı sardı sarmaladı. 
Görüyoruzki; bu harekete hareket gerek ,ayaklanmak gerek ,coşku gerek.!
O duyguları Bursa dönüşünde yaşamıştık .Adeta kan dolaşımımızı hızlandıran, içimize müthiş bir coşku veren Bursa kuruluş mitinginin meyvesi Ümit Ateş'in yorumuyla geldi . 

Gönüldaşımıza gönülden teşekkür ederiz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bursa’daki ‘Kuruluş’ mitinginde yaptığı konuşma sırasında kalabalıktan yükselen “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganı Başbakan Erdoğan’ın tepkisini çekse de MHP’li bir ozana ilham oldu.

Ozan Ümit Ateş, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganından ilham alarak “Sensin benim liderim” isimli bir türküye imza attı. 

Ümit Ateş’in bu türküsü MHP Genel Merkezi tarafından da destek gördü. MHP'nin bursa mitinginde binlerce kişinin "Vur de vuralım, Öl de ölelim" sloganına Devlet Bahçeli'nin "Onun da zamanı gelecek" sözlerinden ilham alınarak bestelenen türkünün sahibi Ümit Ateş’e Genel Merkez’den çok önemli bir teklif geldiği öğrenildi.

MHP Genel Merkezi’nin esere sahip çıktığı ve 9 ilde yapılacak büyük mitinglerde kullanılacağı bildirildi. Ayrıca “Sensin benim liderim” türküsünün 2014 Yerel seçimlerinde de MHP’nin seçim şarkısı olarak kullanılacağı öne sürüldü.

Editör: TE Bilisim