Bölücü terör 38 yıldır canlarımızı almaya devam ediyor. Her devlet gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin de bölücü-hain, emperyalist odakların uşağı ve taşeronu malûm suç örgütünün yaptıklarını yanına bırakmama ve önleyici tedbir anlamında öneyici-ilerleme yapma hakkı vardır.

Şer örgütün sivrisinek yuvası olan Kandil’in şimdiye kadar çoktan Türk Silahlı Kuvvetlerinin kontrolüne alınması gerekmekteydi. Kuzey Irak’ta Kandil dağının daha güneyinden Suriye sınırına kadar olan bir hatta Türk Kontrolünün sağlanması gerekmektedir.

Türk Milleti ordumuza gerekli desteği her zaman vermektedir ve yine verecektir. Türk milleti sadece kuru gürültü değil, eylem beklemektedir.

Türkiye'nin güvenliği için bu tehdide karşı devletimizin stratejik ve güvenlik faktörlerini de hesaba katarak uygun göreceği bir zamanda harekete geçmesi uluslarası ilişkiler açısından da hakkıdır.

Bir yere not edin! Bir yere not edin!

Yeniden Aydınlanma Derneği olarak detayı, zamanı ve kapsayacağı mekanı askeri uzmanlar tarafından belirlenmek üzere gerekli olan yaklaşık Türk Kontrol alanı haritasını yayımlıyoruz. Bu bölgeye yapılacak olan ciddi ve üçüncü ülkelerin caydırıcı girişimleri karşısında geri adım atmayacak olan harekâta kesin, samimi ve içten desteğimizi ilan ediyoruz.

...

YAD Yönetim Kurulu adına

Genel Başkan Halil KONUŞKAN

Editör: Kerim Öztürk