MHP Şanlıurfa il başkanlığı MHP Şanlıurfa il başkanlığı
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Bir Kitap Bir İnsan" isimli proje kapsamında kütüphane malzemeleri hediye edildi.

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ilçede bulunan Fevzipaşa İlköğretim Okulu, 11 Temmuz İlköğretim Okulu, F. Suphi Bozkan Ortaokulu, Çoğan İlköğretim Okulu, Konak İlköğretim Okulu, Yunus Emre Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, S. Cemal Karata Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu, Bilekli Köyü Ortaokulu'na kütüphane kurulmak üzere 2'şer adet kitaplık dolabı 300 adet kitap ve TDP amblemi olan 1 adet duvar saati hediye edildi. Projenin amacının ilçede polis-halk ilişkilerini güçlendirmek çocukların polis teşkilatına olumlu bakışını kuvvetlendirmek ve eğitimli nesillerini yetişmesine katkı sağlamak olduğu öğrenildi.

11 Temmuz İlkokulu Müdürü Mustafa Demir ise “Bu anlamlı ve güzel davranışlarından dolayı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne ve Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz“ dedi.
Editör: TE Bilisim