• ABD'de Amerikan bayrağı ve İngilizce dilinden başka dile müsaade değil tartışmasını bile yapamazlar. Bunu talep edeni çok ağır bir şekilde cezalandırırlar. AB ülkelerinden Almanya'da Alman bayrağı tartışması ve Alman dilinden başka dille eğitim yaptırırlar mı? Almanya'da yaşayan Türklere anadillerinde Türkçe eğitim yaptırırlar mı? Almanya'da Fransa'da yaşayan Kürt kardeşim anadille eğitim istesin bakalım adama neler yaparlar? Barzani,Öcalan,PKK bağımsız devlet,ayrı bayrak peşinde bunu görmeyen bakar körlere,veya buna şahsi zaafından dolayı mecbur kalanlara yol verenlere yazık demeye bile yazıktır.

    Erdoğan AKP ye oy verenlerden bir gün mutlaka hesap soracaktır. Çünkü başbakana kraldan çok kralcı muamelesi yapan, eleştirmeyen aklını, gönlünü kaptıran, kör aşk ülkenin ve başbakanın nerede ise felaketi olacaktır. Erdoğan'a ''halkımın tepkisi var'' deme şansı bile bırakmayan, bu kör taassup, ülkenin güvenlik ve gelecek sorunu haline gelmiştir. Allah'ın peygamberini bile eleştiren, ashabı olmasına rağmen, bu kadar yalakalık gerçekten tiksindiriyor.

    Belediye başkanı olmak,ilçe başkanı il başkanı olmak,milletvekili bakan olmak için yani ikbal için bu kadar suskunluk gerçekten son derece utanç verici bir teslimiyet değil midir? Erdoğan'ı hep koltuğu bırakanlar mı eleştirecektir? AKP tabanı bu eleştiriyi yapmadan, gerçek İslam,etik değerler, hukuk devletini hakim kılmadan ülkenin başı musibetlerden kurtulmaz bu nasıl bir ruh halidir? Şehit gelmesin diye bayrak insin mi?

    Şehit gelmesin diye asker polis kışlaya çekilsin mi? Şehit gelmesin diye vatan bölünsün devlete meydan okunmasını yutalım mı? Şehit gelmesini isteyen alçaktır, ama bayrak indiren, yol kesen,bölücü fitnesi çıkaran,bölücülüğe çanak tutan, devlete meydan okuyan alçak oğlu alçaktır. Bu ülkenin insanlarının kanı üzerinden koltuk arayan alçak oğlu alçaktır. Bunu PKK ya söyleyecek yerde ülkücülere söylemek vicdansızlık ahlaksızlık en çirkin iftiradır. Milliyetçi ülkücü hareketin dününde bugününde böyle şerefsiz alçak asla olmamıştır. Bunu iddia etmek şehit cenazelerindeki yürek feryadını saptırmak vicdanları hançerlemektir. Buna çanak tutanın mükafatını AKP seçmeni vermezse Erdoğan er geç iki yakanızdadır. İnşallah o gün son pişmanlığın fayda vermeyeceği an olmaz.

    Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Editör: TE Bilisim