Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Erdoğan Balıkesir'de yaptığı açılışların ardından STK temsilcileriyle bir araya geldi. Erdoğan yaptığı konuşmada Öcalan ile yürütülen müzakereleri anlatırken bir Gazi tepki verdi. Erdoğan bunun üzerine Şehit derneklerini ve kendisiyle pğolemik yaşayan Gazi'yiazarladı!
GAZİ TEPKİ GÖSTERDİ: BEBEK KATİLİYLE MASAYA OTURUYORSUNUZ!

Tam bu sırada gazi olan bir vatandaş Erdoğan'a karşı çıktı ve şu sözleri söyledi: "Bebek katiliyle masaya oturuyorsunuz. Bu ne demek oluyor" deyince Başbakan'ın kızdığı gözlendi ve sözlerine şöyle devam etti.

ERDOĞAN'DAN GAZİ'YE AZAR!

''Bir arkadaş bebek katiliyle masaya oturmak diyorsunuz. Bu aynı kafadır. Dünyanın neresine giderseniz gidin istihbarat mensuplarıyla bu tür görüşmeler var. Bu işler olmazsa Barış gelmez. Benim istihbarat görevlillerim gidecek, görüşecek tabii. Biz anaların gözyaşı dinecek diyoruz. Başka türlü bunu durduramazsın. "

YÜREĞİ YANAN GAZİ'YE "İSTİSMAR ETME" SUÇLAMASI!

Erdoğan'ın sözleri üzerine Salondan "Ben gaziyim" sesi yükseldi. Ardından Erdoğan konuşmasına devam etti. ''Bir defa şu hiç şık değil. Gazi olabilirsin eyvallah bu bir şereftir onunla övün ama gazi olmayı istismar etmeyelim. Ne istiyoruz? Bu toplumda şehitlerimiz, gazilerimiz mağdur olmasın.

ŞEHİT DERNEKLERİNE HAKARET!

Bunları görelim bunu istisnmar etmeyelim. Önüne gelen herkes gazi- şehit derneği kuruyor. Bu istismar edilirse saygı da kaybedilir.'' diyerek tartışmaya son noktayı koydu.
Editör: TE Bilisim