Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?

İskeçe bölgesinde gerçekleştirilen, Türkiye’deki depremzedelere yönelik kermesler devam ediyor. 5 Mart Pazar günü İskeçe ova bölgesindeki Gencerli ile yaka bölgesindeki Gökçeler köylerinde depremzedelere yönelik yardım kermesi düzenlendi.

Kermeslerde bölge halkının hazırladığı yerel yiyeceklerin yanı sıra üretilen süs eşyaları ve farklı ürünler satıldı. Gencerli ve Gökçeler’deki kermeslerde elde edilen gelir, Türkiye’deki depremzedelere ulaştırılacak.

Gencerli köyündeki kermes, İskeçe Ova Kültür Dayanışma Kardeşlik Derneği, Gencerli Mütevelli Heyeti ve Gencerli Futbol Takımı ile ova bölgesindeki gençlerin organizasyonu ile yapıldı.

İskeçe’nin Gökçeler köyünde gerçekleştirilen yardım kermesi ise Gökçeler Gençlik Derneği ile Genç Müftülük üyeleri ve köy gençleri tarafından düzenlendi.

Gencerli ve Gökçeler köylerindeki kermeslere İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Topiros Belediye Başkanı Thomas Mihoglu, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclisi Üyesi İrfan Hacıgene, Eyalet Başkan Danışmanı Mustafa Mustafa Göksal, DEB Partisi Başdanışmanı Mustafa Ali Çavuş, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, İskeçe Ova Kardeşlik Derneği Başkanı Ömer Muzafferoğlu, Gökçeler Gençlik Derneği Başkanı Eda Fındıkçıoğlu ve davetliler katıldı.

Kaynak: Gündem Gazetesi

Editör: Kerim Öztürk