Bolulu bir öğretmenin Malatya Pötürge’de yürek burkan hikayesi! Bolulu bir öğretmenin Malatya Pötürge’de yürek burkan hikayesi!

Aşağıdaki yaşanmış hikayeyi Yüksel Çetin Tokdemir ağabeyi Ülkü Ocakları eski genel başkanı Merhum Ali Metin Tokdemir bey için anlatıyor.

Aynı kökten Özden ruhtan mayadan ve Ülkü pınarından beslenen Arzular Kabaköy eski belediye başkanı yeni hakka uğurladığımız Merhum Özcan Kadakal müdürümüz İçin Ender Ülker bey kardeşimiz paylaştı.

Özcan Kadakal başkanımız kendi makam aracına aileden biri binerse akaryakıt parasını cebinden karşılarmış okuyunca bu asil davranışı takdir ettim çok mutlu oldum. Zira bu anlayış ve davranışa o kadar muhtacız ki Siyasetten geçinen zenginleşen devlet kesesinden develer kurban eden israf edenleri doymak bilmeyen açgözlüleri gördükçe bu iki bozkurt hemşerimle çok büyük gurur duydum bu anlayışın devlet ve millet hayatında toprağa düşüp yeniden yeşermesine vesile olmak dal budak sarmasına umut ışığı olmasına o kadar ihtiyaç var ki işte bu iki ölümsüz örnek ruh model insan önünde bir kez daha saygı minnetle eğiliyoruz.

Model iki güzel insana Allahtan Gani Gani rahmet diliyorum İşte bu ruhla Allah’ın izniyle yeniden doğacağız.

Editör: Kerim Öztürk