Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Maltepe’nin sevilen isimlerinden Avukat Hakan Yalçın’ın İSPARK’ın otopark ücretleriyle ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İSPARK görevlileri ile yaşadığı sıkıntıyı anlatan Yalçın; 28 Aralık’ta havalimanı otoparkına bıraktığı aracını 2 Ocak’ta aldığını belirterek şöyle dedi:

“Ödeme noktasına geldiğimde günlük 16 TL olan ücretin 22 TL olduğunu öğrendim. Zammın 1 Ocak ta geldiğini belirten görevli, 6 günün ücretini zamlı istedi. Bende zam geldiği andan itibaren 2 günlük ücreti zamlı alabileceğini, önceki 4 günü zamsız almak zorunda olduğunu belirttim”

Görevlinin otopark ücretini zamlı tahsil etmek istemesi üzerine aracın kontağını kapattığını ve arkada bekleyenlere de durumu anlattığını ifade eden Yalçın, “Bunun üzerine görevliler 10 dakikalık telefon trafiğinden sonra 31 Aralık’a kadar olanı eski fiyattan, 1 Ocaktan itibaren olanı ise zamlı fiyattan aldılar” dedi.

İSPARK’ın hakkını aramayan vatandaşlardan adeta haraç kestiğini dile getiren Avukat Hakan Yalçın, “Zamlar 1 Ocak’tan itibaren geçerli 2021’e ait parklanmalar yeni fiyat üzerinden tahsil edilemez” diyerek vatandaşları da fazla ücret ödememeleri konusunda uyardı.

Editör: TE Bilisim