Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nin, kongre isteyen il başkanlarının teşkilatlarını kapatarak görevden almasından sonra, bu sefer kadın kolları da görevlerinden alınmaya başlandı. Denizli'de teşkilat kapatılarak görevine son verilen eski il başkanı Yasin Öztürk'ten sonra, Kadın Kolları Denizli İl Başkanı Nihan Özden'in de görevine son verildi.

MHP Kadın Kolları Koordinatörü 
Nevin Taşlıçay'ın kendisini telefonla arayarak görevine son verildiğini bildirdiğini söyleyen Özden, görev yaptığı süre içinde birçok etkinliğe imza attıklarını belirtti. Özden, "Göreve geldiğim 9 Mart 2015 tarihinden itibaren MHP Denizli İlTeşkilatı'nda dağılma süreci yaşayan ve az sayıda olan bayan arkadaşlarımızı bir araya getirip kadın kollarının yeniden yapılanmasını oluşturmaya çalıştım. İl yönetimi ile Denizli'nin hemen hemen tüm ilçelerinin atamalarını gerçekleştirerek ilçe kadın kollarımızı aktif bir şekilde siyasete kazandırdık. Haziran ve kasım ayında yapılan milletvekili seçimlerinde il ve ilçe kadın kolları olarak ön safhalarda yerlerimizi aldık. Gece gündüz çocuklarımızdan ve eşlerimizden fedakarlık göstererek partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık." dedi.

Görev yaptığı süre içinde kendisine destek olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Özden, "Denizlimizi ziyaret eden sayın genel başkan adayımız 
Meral Akşener'e vatandaşlarımızın teveccühü, değişim isteğinin taban hareketine dönüştüğünün göstergesidir. Bir bayan olarak ablamızın bizleri taltif etmesi, şahsımı ve ekip arkadaşlarımı ayrıca onurlandırmıştır. Bugünkü süreçte genel merkezimizin tavsiye ve kararı doğrultusunda atama ile gelen il başkanı ve yönetim kuruluna da 'Allah kolaylık versin' derim. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in dediği gibi 'Ülkücünün idealleri yıldızlar gibidir. Onlara bakarak yön tayin ederler.' Ülkücü irade idealleri doğrultusunda gereken kararı verecektir." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim