Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

Ümit Ateş - Yeniden Geliyoruz albümü

1. Yeniden geliyoruz 
2. Biz ülkücü erleriz
3. Oy leyli
4. Attın beni dağlara
5. Sensin benim liderim
6. Milliyetçi hareketle
7. Dert oldu
8. Ülküdaş
9. İsteme benden


Onur Odabaşı'nın kaleminden Ümit Ateş'i kısaca hatırlayalım... 

Bazı ülkü ocakları gecelerinde sahne alan ve Ülkücü camianın parlayan yıldızı Ozan Ümit Ateş'i zaman zaman gündeme oturan eserleriyle tanıdık. 

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin Bursa mitinginde atılan "Vur de vuralım, Öl de ölelim" sloganlarını türkü yapan Ozan Ümit Ateş "Sensin benim liderim" adlı eseriyle 
MHP'lilerin ilgisi olmuştu. Hatta bu eseriyle gözaltı haberleri ortaya çıkmıştı. 

Akil insanlara yaptığı türküden sonra hakkında soruşturma açıldığı iddaa edildi. 

Başbakan'ın 'Milliyetçiliği ayaklar altına aldık' sözlerine karşı Ümit Ateş, 'Milliyetçi Hareketle Türklük baş tacı olacak' adlı eserinde tepkisini dile getirdi. 

AKP'li milletvekiliyle Sivas Koyulhisar'da aynı sahneyi paylaşan Ümit Ateş sözde çözüm sürecine destek veren AKP'li vekilin karşısında 'Kandil dağını vurun' adlı türküyle tepkisini getirdiği sırada mikrofunu kısıldığından faaliyet alanını terketti. 

17 aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarına yaptığı "Ak Yollar karanlık mış" adlı eseriyle yandaş medyada linç kampanyaları başlatıldı. 

Türkiye'deki adaleti anlatmak isteyerek "Nerde Adalet Teyze" adlı türküsüyle desteklerin yanı sıra ağır eleştirilere maruz kaldı.

----------------------------------------------------------------------

Sipariş bağlantısı: http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=74433 —

Editör: TE Bilisim