Reyhanlıda yürekleri dağlayan ocaklara ateş düşüren kanlı tuzak, bir ihtiras uğruna ödenecek bedellerin isbatıdır. Suriye de insanlara kan kusturan Esad rejimi İslam dünyasının başına musallat olmuş emperyalist ülkelerin truva atlarından birisidir.
Türk İslam dünyasında ülkeler sırayla birer birer parsellenmiş, aşağı yukarı tamamı kanlı diktatör olan kuklalar desteklenerek yıllarca mazlumlara kan kusturulmuştur. 
Reyhanlı ufuksuzluğun çapsızlığın kanlı bir faturasıdır. Siz başkalarının bahçesine girme hakkını kendinizde görürseniz, onlarda alçak yılan zehrini kusmakta hiçbir ahlaki vicdani bir kayıt tanımadan size dönerler. 
Eresin otelinde Arap baharının kanlı güllerini dikmeye ne hakkınızı vardı? Kendi tek akıl ve sokma akıl kararlarınızı ülkemizde dayatırken, kanlı bir katille sarmaş dolaş olurken, başka kanlı katillere laf söyleme cüretiniz ne derece ahlakidir?
Başka zehirli yılanların bahçesine girerseniz onda can havliyle zehrini masum insanlara dökmesine bu kadar masum insanın ölümü için vebalde olursunuz.Bu ufuksuzluk öngörüsüzlük devam ederse bu kör döğüşü korkarız, çok canlar yakar. 
Esad Rus, İran, Bilmem hangi emperyalist güçlerin maşası olarak bölgede ayaktadır.Bunu göremeyen bu dengelerden haberdar olmayan sadece esad üzerinden Suriye politikası oluşturmak deve kuşu olmaktır.Sonucu da bu acı faturalardır. 
Bölgede yaşayan ve gerekse ülkemiz insanın burnunun kanamamasına özen gösterecek milli akıllı tarihi gerçeklerden haberdar maceralardan uzak bir Türkiye merkezli bakış ve duruş şarttır.
Ne işimiz var Suriye de? Ne işimiz var ABD kuyruğunda? Batılılar hep son kulanım tarihine tabi çalışırlar. Bunu bilemeyecek tarihi hafızadan yoksun olanların beceriksizliği ve basiretsizliği ülkemizi bu kanlı sonuca getirmiştir.
Bu çıkmaz sokak , dönülmez yol ve bataklık ısrarı sürerse daha kanlı faturalar ödemeye adayız.Siz bırakın Esadı! Öcalan üzerinden iktidarın üstüne kan bulaşmıştır. Üzeriniz de kanını yerde bıraktığınız, Şehitlere ve millete verdiğiniz sözü tutunuz. 
Son derece iki yüzlü insanları aptal yerine koyan siyasetiniz artık sırıtıyor. Reyhanlı katillerinin alçak eylemi karşısında halk infialini anlayamayanlar deve kuşlarıdır.
Bu yürek burkan mesajı alamayanlar o ocaklara düşen ateşi hissedemeyenler, ancak aynı katliamları yapan PKK ve Öcalan la muhatap olurlar. Siz bu Suriye batağına girme niyetini bırakınız çıkmaz sokaktan dönünüz bari son u dönüşünüz bu olsun.Bu dönüş için millet size minnettar kalır.
Aynı acıyı 50 bin kişi için defalarca yaşayan kendi ülkemizin insanının ruh ve mana dünyasına dönünüz. PKK katilleri kılavuzluğundan vaz geçiniz. Hiç imtiyazlı katil olur mu? 
Reyhanlı katillerini cezalandırmak isteyenlerin samimiyeti,Suriye deki bebeklerin ölümünden şikayet edenlerin kendi bebeklerimizin öncelikle katillerini cezalandırmaları ile ispatlanır. 
Bu hükümetin şeref ve haysiyet görevi olmalıdır. Artık ülkemize dönünüz ya istifa ediniz,yada Türk milletinden özür dileyerek ülkeyi en kısa zamanda seçime götürünüz. 
Öcalan la barış arayanların Esad zaliminden şikayet etmesi son derece gülünçtür. Dünya da ki samimi değerlendirmeler ne hale düştüğümüzü anlatıyor. 
Ülke bu kadar ayağa düşürülemez oyuncak haline getirilemez. Bu millet hiç bu aşağılanma ve kanlı tabloları hak etmedi. Ne barış diye sineye çekmeyi, nede Reyhanlı da akan kanı hiç hak etmemiştir.Türk milletinin ve onun devletinin gücünü kullanacak yöneticilere hasretiz.