Sınav Eğitim Kurumları, 2023-2024 eğitim öğretim yılı bursluluk sınavı ve tanıtım günleri takvimini açıkladı. Buna göre Sınav Kursları için 14-15 Ocak ve Ortaokul, Anadolu ve Kolej için 18-19 Şubat 2023'te gerçekleşecek bursluluk sınavına 4.sınıftan 11.sınıfa kadar tüm öğrenciler başvurabilecek. Sınav Eğitim Kurumları'ndan yapılan açıklamaya göre, her yıl binlerce öğrencinin hem kendini denediği hem de yüzde 100'e varan burs imkanı için katıldığı sınav, Sınav Eğitim Kurumları'nın Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe kampüslerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Sınav Eğitim Kurumları’ndan Bursluluk Sınavı Gürkan Taşkın

YÜZDE 100’E VARAN BURS

Konuyla ilgili açıklama yapan Sınav Eğitim Kurumları Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe Eğitim Koordinatörü Gürkan Taşkın, "Her yıl olduğu gibi bu yılda tüm öğrencilere % 100, %75, %50 ve %25’e varan indirimlerimiz olacak” dedi.

SINAV BAŞVURULARI ONLİNE ÜZERİNDEN

Eğitimde soru çözmek mi sorun çözmek mi? Eğitimde soru çözmek mi sorun çözmek mi?

Bursluluk sınavı başvurularının online olarak yapılacağını kaydeden Taşkın, “Başvurular için öğrencilerimiz Sınav Eğitim Kurumlarının https://sinav.com.tr/ web sitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilecek. İstanbul genelindeki Sınav Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavı, aynı tarihlerde Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe’de ki kurumlarımız için de uygulanacak. Sınava gelirken öğrencilerimizin yanında nüfus cüzdanı ve başvuru formunu doldurduktan sonra çıktısını alabilecekleri Sınav Giriş Belgesiyle gelmeleri gerekmektedir. Sınavımıza katılacak olan bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim” dedi.

24 YILLIK DENEYİMLİ KADRO VE KALİTELİ EĞİTİM

24 yıllık deneyimli kadrosu ve kaliteli eğitimiyle eğitime katkı sunduklarına vurgu yapan Taşkın “Ümraniye- Çekmeköy- Sancaktepe Sınav Eğitim Kurumları İstanbul’da açılan ilk şubeler olarak 24 yıldır deneyimli kadrosuyla ve kaliteli eğitimiyle, eğitime katkı sunmakta. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için tüm öğrencilerimizi bursluluk sınavımıza başvurmaları ve erken kayıt avantajlarımızdan yararlanmak için Sınav Eğitim Kurumlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

HABER: Kerim ÖZTÜRK // Ümraniye Gazetesi // 5.01.2023

 HABERİN VİDEOSU İÇİN GÖRSELİ TIKLA

Editör: Kerim Öztürk