Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...
 Horasanlı Soner Yalçın son zamanlarda Ülkücülere dönük damardan yazılarla ayar çekiyor habire!!! Akıllı , okumuş çocuk ; ekmeğini kalemiyle kazanıyor.

Ne güzel ; ancak senin  yaptığını  , "Çorumlular bile yapmaz" diyeceğim ama Çorumluymuşun meğer!!! (Akif, Hamdi üstünüze alınmayın sakın)

Sonercim çok okumuşsun belli, okumaktan zarar gelmez, iyi de etmişsin!.. Yazdıklarından faydalananlar da var .Okumandan , yazmandan zinhar rahatsız da değiliz!.. Ama sen ; okuyup ,yazıp kendini geliştirdikçe kızılcık bahçesindeki yoldaşlarının rengi atar , sonra ya zılgıt yersin, ya da afaroza uğrarsın!!!

Yoz ve kaba bir çocuk da değilsin hani!.. Özüne dönüp bir gün "Hıra Dağı  kadar müslüman, Tanrı Dağı kadar Türküm" dersen hiç şaşırmayacağım! Umarım yanıltmazsın bizi.

Şimdilik bu kadarla yetiniyorum . Ancak bir de bizim çocuklar var; Erdoğan, Avcı, Uğur, İbrahim, Vedat, Fatih Aydın, Mikail... dahasını da yazmıyorum ...Onlar da seni bir kalemine dolarsa ; ya imana gelirsin ,ya da iyice zıvanadan çıkarsın!..

Akıllı ol üstünü başını yırtma, çocuklarımızı da üzme gel birlikte : "Bozkurt'ların Başbuğları kükreyince Söğütten " marşını söyleyelim ...

Valla bütün bu yazdıklarım sırf senin iyliğin için; yani diyeceğim o ki ziyan etme  kendini; vazgeç şu : " kızılcıklar oldu mu " şarkısından!!! Bizim türküleri , marşları bi söyle valla mest olursun!..

Ne dersiniz arkadaşlar iyi dememiş miyim !?!

İhsan Barutçu

Editör: TE Bilisim