"Şimdi CHP'nin ABD'li danısmanının Yahudi olduğunu öğrenince aklıma bunlar geldi. Hani 'Büyük İsrail' mevzusu var ya! Türk inşallah ayıkır..."

Türkler; Pakrudinileri ( Ermeni-Yahudi Tarikatı), Tat'ları, Sabetay Sevicileri (Selanik Dönmeleri), Levantenleri, Pontus kriptolarını, Müslüman gibi gözüken Rumları, Lazcıları, kendilerini Türk gibi görmeyen Dağıstanlıları ve benzerlerini bilmeden ekonomik sorunlarını çözemez ve kendi ülkelerinde muktedir olamazlar...

Sevr'e imzan koyan Damat Ferit Paşa'nın Arnavut, Mondros Müterakesine anlaşmayı görmeden imza koyanın Rauf Orbay'ın Çerkez olduğunu atlarsan meçhule doğru gidişini engelleyemezsin!

İbradı, Arhavi, Eğin-Kemaliye ve diğer benzer yerlere dikkatli bakmazsan kendi öz yurdunda parya olmaktan kurtulamazsın!

Başka ne diyeyim bari Abraham Galante'nin yazdıklarını okuyun da, ne demek istediğimi iyi anlayın...

Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz

Özcan PEHLİVANOĞLU

05 Aralık 2021 / İzmir

Örnek mi, istediniz! Buyrun size bir örnek ... (Sn. Osman Babuşcu'dan alıntıdır.)

"Almanya'da Kürtçü faaliyet yürüttüğü belirtilen ve aynı zamanda Alevi Dernek Başkanı olan Tuncelili şahıs öldü ve Ermeni mezarlığına gömüldü.

Referans Medya

Tunceli Hozat doğumlu Metin Arslan eşiyle gittiği Vietnam tatili sonrası yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Almanya'ya 15 yaşında geldiği belirtilen Metin Arslan, Bruanschweig kentinde 30 yıl önce açtığı “Tandure” isimli restoranın işletmeciliğini yapıyordu. Arslan'ın Kürtçü oluşumlara ciddi anlamda destek verdiği iddia edildi ve Almanya'da faaliyet gösteren Alevi Kültür Derneği Başkanlığı görevini yürüttüğü ortaya çıktı.

Sözcü ve Birgün Gazeteleri ''büyük kayıp'' olarak duyurdu

Almanya'da yaşayan ve 63 yaşında hayatını kaybeden Metin Arslan'ın ölüm haberi Sözcü ve Birgün gazetelerinde büyük kayıp olarak duyuruldu. Her iki gazete de Arslan için övgü dolu ifadeler kullandı ve Ermeni mezarlığına defnedilen Metin Arslan'ın hayat hikayesine geniş yer ayırdı.

Hamburg'ta Ermeni mezarlığında yatıyor

Almanya'da faaliyet gösteren Alevi Kültür Derneği Başkanlığı görevini yürüten Metin Arslan'ın Ermeni mezarlığında çekilen fotoğrafları Milliyetçi Alevi Bektaşi Kültür Dernekleri sayfasında yayınlandı. Derneğin resmi sayfasında, Metin Arslan'ın kendisini Alevi-Bektaşi olarak tanıttığı ancak kripto Ermeni olduğu öldükten sonra anlaşıldı' denildi. Alevi camiasında Ali'siz Alevi istemiyoruz denilen dernek açıklamasında ''Aleviliğin gizli Ermenilerin saldırısı altında'' olduğu vurgusu yapıldı. Dernek bildirisinde ayrıca, ''Milliyetçi Aleviler olarak tüm canlarımızı uyanmaya, özüne dönmeye davet ediyoruz!'' denildi."

Editör: Kerim Öztürk