1980 öncesi birçoğunu tanıdığım,tek suçları bu ülkeyi sevmek olan,Türkiye Koministlerin hegomanyası olmasın diyerek mücadele eden can Ülkü gülleri ,Kenan Evren'in bir onlardan ,birde onlardan diyerek astığı Ülküdaşlarımızın resimlerdeki yüzlerine baktıkça omuzlarım düşüyor, takatım kalmıyor. Sizler de bu şehitlerimizin resimlerine bakınız, hepsi temiz,pırıl pırıl ...İçlerinin nuru yüzlerine vurmuş, tertemiz Anadolu çocukları...

Tek suçları vatan ,millet,bayrak,devlet ve dini islamı sevmek olan bu yürekler boşu boşuna asılmışlardır. Peki bizler , bu yiğitlerin anıları üzerine hayırlı neler koyabildik? Tüm camiaya sesleniyorum; ne yapıyoruz? İnanın birbirimizle uğraşıyoruz,laf ebeliği ve dedikodu ile zaman geçiriyoruz.Teşkilata uğramayı bile unutmuş yüzlerce Ülkücüyüm diyen insan tanıyorum. Onlar sadece eleştiri yapmakla yükümlüler. Kimisinin cebinde parası var,kimseye mudahanesi yok diye zaten insanlara tepeden bakıyorlar. Kimisi eskiden di onlar deyip savuşturuyor.Kimisi ruh ve biçim olarak yamuklaşmış,zaten yanına sokulamazsınız...Kimisi tarikatlarla ilişkilenmiş,zaten kimseyi Müslüman saymıyor.Kimisi bana ne deyip sorumsuzluğu zaten yüzüne vurmuş.Elini taşın altına koyan sayı çok az.Bize de diyorlar ki ''HALA BU İŞLERLE Mİ UĞRAŞIRSINIZ?'' Kimisinin dünyası sizden çok farklı,Ülkücü kimliği ile hiç alakası yok.

Kimisi Çin Seddini aşan Kürşat olmuş,yanına yaklaşılmıyor... Kimileri ben duayenim,eski Ülkücüyüm sizler de kimsiniz deyip,kendilerini onun bunun uşağı gibi bize ters ,bu ülkeye ihanet edenlerin gizli odalarında pazarlama peşindeler...Ülkenin geldiği durum onları hiç mi hiç ırgalamıyor,sadece midelerini düşünüyorlar. Velhasıl Türk Milleti ile hemhal olan sayı çok az,birbirini arayan soran Ülkücü parmak sayısı kadar. Kuru kalabalıklar var olmasına var ,ancak içi boş,dayanıksız,sorumsuzluk çok fazla... Önemli olan bu kalabalıkları şuurlandırmak ,düşünen ,okuyan bilinçli yığınları oluşturmada gönüldaşlarımızın çaba sarfetmeye azimli olması ve katkı sağlamasıdır.

Bu şehitlerimizi ciddi ciddi düşünüyorum NİÇİN ÖLDÜLER,KİM İÇİN ÖLDÜLER, ONLARI TANIYAN BİLEN KAÇ KİŞİ VAR? Birilerini bulursak soracağız ,ancak teşkilatlarda kaç kişi var ki? Herkes eleştiri uzmanı olmuş ,onlarla candan ve içten konuşmak çok zor! Ülkücü Hareket bu şartlarda niçin iktidar olsun ki? İktidar olmak mücadele veren insanlara yakışır.İşte pkk nın geldiği konum gibi... Daha dün kurulan partilerin yıllardır iktidarda kalması gibi...Allah sonumuzu hayr eder inşallah ! Ey ŞEHİTLERİMİZ RUHUNUZ ŞAD OLSUN .
Allah sizi Peygamber Efendimize komşu yapsın ,dileğiyle ...Amin Saygılarımla... C.NAS