Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Ümraniye ümit gibi yiğit delikanlıları yetiştiren, samimiyetin milli ruh ve mana ikliminin asla çoraklaşmayacak bir çok yurt köşesinden biridir. Ümit o yiğitlerden biridir, karşılıksız sevdanın türküleri buralarda hep söylenecektir.

Biriken enerji bütün ihaneti haramı yok edecek, ülkenin milletin ümmetin istikbali parlak olacaktır inşallah! Türk milliyetçilerinin genç gözde yiğit delikanlı ozanı Ümit ateş için dün mütevazi bir programda bir araya geldik. Özellikle başlangıç olması adına düzenlenen program duygu dolu sıcak bir muhabbet akşamına dönüştü.

Çok güzel anların ve resim karelerinin yaşandığı gecede gelecek için ümitlendik. Ümitlerimizi hiç kaybetmeyeceğiz.Ümitlerimi hem canlı tutup yeşerteceğiz En kötü sonuç ümitleri kaybetmektir.Çünkü ümitsizlik asla Müslüman Türk'ün davranışı değildir. Şartlar imkansızlıklar karanlık ne kadar karanlık olursa olsun, şafak sökmeye güneş doğmaya mecburdur. "Bana kaldıracımın kolunu verin dünyayı yerinden oynatırım" diyen Arşimet gibi,Ülkücüler dünyayı yerinden oynatacak inançla ,kararlılıkla bezenmiş ihanetin alçaklığın en büyük penzehiridir.

Asla ümitsiz olmayacağız bu topraklarda ümitler hep yeşermiş kalacaktır.Çünkü biz "Gevşemeyin mahzun da olmayın eğer gerçekten inanıyorsanız üstünsünüz"diyen bir dinin mensuplarıyız
Editör: TE Bilisim