• Geçen haftalar Kocaeli iline gelen, akil denen adamları protesto eden Elektrik Mühendisi ALİ YILDIZ kardeşimiz Kent konuttaki işinden atılmıştır. Ali Bey ,kardeşim ne düşünür bilemem de,Vatansever iş adamlarımız Ali kardeşimizi arayarak ona gerekli işi temin etmelidirler diye düşünüyoruz.Ali Bey, geçmiş olsun. Allah yardımcımız ve yardımcınız olsun.

    İşte adalet,işte sahte demokrasi havarisi kesilenler. İnsanların ekmek yemesi için herkesin iktidar partisinden mi olması lazım? Hani özgürlük ve demokrasi gümbürtüleriniz nerde? Herkesi ötekileştirip,yok sayıp herşeyi elde etmek ,diğerlerini ezmek demokrasinin neresinde var?

    Tek partiye doğru mu gidiyor Türkiye? Bunun adı Faşizm veya Kominizm veya Krallık veya Padişahlık değil midir? Bugünkü ad1 ise yandaşız aga ... Atatürk,Cumhuriyet,Demokrasi,Türk Milleti ve diğer milli kavramlar yok edilmeye çalışılıyor.Cumhuriyetin kazanımları bir bir ortadan kaldırılıyor...Açıkça gerizekalılar bile durumu anlar.Türk milleti bakalım bu yıkımlara ,pkk teslimiyetçiliğine ne diyecek?

    Vatanseverlere ,Türk milletini dini ile ,dili ile ,tüm özellikleri ile korumaya çalışan insanlara gaz sıktıran ,her türlü baskıyı yapanlar; vatanperverleri işinden ,aşından edenler ,hainleri ise ortaya çıkan anlaşmalarla açıkça korudukları gozden kacmıyor.Binlerce şehidimizi öldüren,ülkemizi bölmeye çalışan hainlerin burnu kanamasın diye, Güneye doğru inmelerine göz yumuluyor.Hayır efendim korunmuyorlar,göz yumulmuyor diyenlere ise şunu diyoruz: Madem bu hainler korunmuyor ,bu katillerin yolları neden kesilmiyor? Neden toplanıp tutuklanmıyorlar .Kıravatlı pkk lılar bağırıyorlar: Bir gerillanın burnu kanarsa şoyle yaparız ,böyle yaparız...Bundan mı korkuluyor? Peki bu tavizlerin sonu daha gelir mi?

    Karayılan şöyle diyor: ''Silahlar bırakılmayacak.Öcalan özgürleşecek.Anayasa PKK'ya göre yazılacak,anayasal reform yapılacak.''bu cümleler es geçiliyor,bunu bu millet görmüyor mu? Yonetim ergi bu hainliklere gerekli cevabı Türk'e yakışır bir biçimde niçin vermiyor?Yapılan görüşmelerde ortaya çıkan yol haritasında aksamalar olur diye mi,verilen sözler sekteye uğrar diye mi hainlerin başına dünya yıkılmıyor?

    Milletimizin menfaatinden başka bir düşüncesi olmayan Türk Milliyetçilerine ise sürekli hakaret edenler, PKK'ya kucak açmak, militanları siyasete davet etmek, çözüm için özerkliği şart koşanlarla masaya oturmak, pazarlık değil midir? Müebbet terör suçlusu bir katille sözde çözüm ve barış goygoyculuğu yapmak pazarlık değil midir? Kıravatlı pkk lıların İmralı, Kandil ve Avrupa ,Kuzey Irak arasında mektup taşıyıcılığına ,elçilik yapmalarına ortam açmak pazarlık değil midir?Bir sürü haini,katili istedikleri yerden sınırı kullanarak gidip gelmelerini sağlamak pazarlık değil midir? Şehitlerimizin kanları ellerinde güle oynaya sırıtarak serbest kalmaları pazarlık değil midir? Vicdanı olan, bu ülkede yaşayan ,hain olmayan herkesin kanına dokunmuyor mu bu gelişmeler?

    Tüm bu gelismeler yaşanırken ,Akil denen adamlar ,Öcalanla yapılan görüşmelerden ortaya çıkan isteklerin, kardeşlik ve barış getireceğini yurdun her tarafında anlatarak, bu millet yanıltılmaya çalışılıyor. Üstünde mutabakata varılan istekleri, bu millete yumuşatarak anlatıp, kabul ettirerek ,adım adım TC Devleti bitirilmeye çalışılıyor. İsmi geçen AKİLLERE bakıyorum,bu adamlar Müslüman Türk Milleti'nin hayrına iş yapacakları kesinlikle çok şüpheli...Araya birkaçtane dindar görünümlü ,ama milli duruşu olmayan şahıs da eklediler ki ,Müslüman Türk Halkına bu saçmalığı rahatça yuttursunlar.Bu akillerin on küsür kişisi , Türkler Ermenileri topluca soykırım yaparak öldürdü deyip bu Ermeni bildirisine imza koyanlardır. Birkısım akiller ise yıllarca hainlik yaparak ülkemizi bölmeye çalışanların medya ve sözde sanatçı ağızlarıdır. Bir kısım akiller ise boş kafalı bu meseleleri bilmeyen kişilerdir.Yönetim ergi sorumluluğa başkalarını da eklemek için bu adamları özenerek seçip milletin içine salmıştır.

    Gittikleri her yerde tepkilerle karşılaşan bu adamlara,birileri sürekli gaz vererek, milletin beyninin karışması için uğraşılmaktadır. Arka planda yeni anayasa ve getirilmek istenilen bölücülüğe yol veren ve demokrasiye çelme takan eyalet ve federasyon sistemleri,başkanlık sistemi ,anayasanın ilk maddelerinin değiştirilmesi ile ilgili değişiklikler üzerinde çalışmalar yapılmaktadır. Geçtiğimiz günlerde hükümetin ileri gelenleri ,gelen tepkilerden olacak ki,Türk kelimesine sözde özenle hep vurgu yaptılar.Ancak TC ibareleri yurdun her tarafında sessiz sakin ,bir bir kaldırılmaktadır.Milletten gelen tepkilerden dolayı, Öcalana ve pkk çevrelerine verdikleri sözlerden dolayıda , iki arada bir de derede kaldılar gibi!

    Birileri suçu hala eski hükümete atmaya çalışıyor. Eski hükümetin Öcalanla ilgili koğuşturması için, siz de Öcalanla görüşüyordunuz diyen yetkililer ,şunu unutmamalıdır ki koğuşturma ile oturup görüşmek ,anlaşmak ,birbirini desdeklemek ,aynı şeyler değildir. Şu kesindir ki ATATÜRK 'e ve ALPARSLAN TÜRKEŞ gibi şahsiyetlere Türk Milleti'nin şu an çok ihtiyacı vardır...
    Allah Türk Milleti'ni Korusun. Amin...
    Saygılarımla...
    Cevat Nas