En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
 7 Haziran seçimleriyle ilgili konuşan Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Açık yüreklilikle söylüyorum; eksiğimiz de vardı, kusurumuz da vardı, hatamız da vardı, yanlışlarımız da vardı. 7 Haziran’da millet kulağımızı çekti, şefkat tokadı vurdu, sendeledik” dedi.

AKP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılmak üzere Adıyaman Kâhta’ya gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, beraberinde Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile birlikte 25 gün önce Şırnak-Beytüşşebap’ta şehit olan Uzman Çavuş M.Ali Bozkurt’un Menderes Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret ederek taziyede bulundu. Buradan, Özel Harekât timleri tarafından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki Bardakçı Oteli bitişiğindeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına geçen Arınç, seçim otobüsüne çıkarak konuşma yaptı.

"7 HAZİRAN’DA SENDELEDİK"

Arınç şöyle konuştu:

"18 milletvekili daha alınsaydı dördüncü AK Parti iktidarı kurulacaktı. Bunda da bir hayır vardı. Allah böyle diledi. Herhalde bir kusurumuz vardı değil mi? Açık yüreklilikle söylüyorum: Eksiğimiz de vardı, kusurumuz da vardı, hatamız da vardı, yanlışlarımız da vardı, millet sevdası içinde çalışanlar vardı, kendi mevki ve makamları içinde çalışanlar vardı. Biz millet için çalıştığımızı söylüyoruz. Gece gündüz demeden çabalıyoruz. Bizim de yanlışlarımız var, bizim de eksikliklerimiz, hatalarımız var; bu sebeple millet kulağımızı çekti, bir şefkat tokadı vurdu ve 'AK Parti kendine gel' dedi. İşte ‘Bizim yanlışlarımız yok, biz böyle yapmıştık, millet kabahatli’ diyenler bilsin ki milletin hiçbir kabahati yok, kabahatin tamamı bizdedir.
Editör: TE Bilisim