30 Aralık'ta Ankara'da silahlı saldırıya uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Ateş, 31 Aralık'ta memleketi Bursa'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ATEŞ'İN EŞİNE TELEFON

Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!

Cadde TV'deki programda konuşan gazeteci Serdar Akinan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i aradığını, olayın aydınlatacağına dair söz verdiğini söyledi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA: EMNİYET BÜTÜN BOYUTLARINA AÇIĞA ÇIKARACAKTIR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısından sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Ailesine başsağlığı diliyoruz. Bu menfur olay gerçekleştikten sonra yapılan yorumların birçoğunu gördük. Bunların hiçbirine itibar edilmemesi gerekir. Bir ölüm üzerinden siyaset yapmaya kalkanlar var, bunların tutumu ahlaki değil. Sonuç olarak Emniyet güçleri, Türk yargısı bu konunun bütün boyutlarını açığa çıkaracaktır. Bu tip meseleler örtbas edilecekmiş gibisinden imalar, yurt dışında örgüt bağlantılı bazı kişilerin Cumhur İttifakı'nı adres göstererek yorum yapması ve bunu yaymaya çalışması, bütün bunları tespit ettik. Bunların hepsi tamamen başka amaçlara matuf olarak gündeme getirilen şeylerdir. Emniyet teşkilatı işinin başındadır, adliye işinin başındadır. Olay bütün yönleriyle aydınlatılacaktır."

Editör: Kerim Öztürk