DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
 Galatasaray, teknik direktörlük konusunda Mustafa Denizli ile anlaşma sağladı. Denizli'nin yardımcıları Emre Aşık ve Ergün Penbe olacak.

Galatasaray'da teknik direktör arayışları devam ederken; sarı-kırmızılı yönetim de "hoca" konusunda adeta ikiye bölündü! Sarı-kırmızılı yönetimde yer alan "genç yöneticiler", yabancı bir teknik adamın takımın başına getirilmesini isterken; başkan Dursun Özbek ise oyunu Mustafa Denizli'den yana kullandı! Yönetim içerisinde yapılan görüşmelerde son sözü söyleyen Dursun Özbek, "Mustafa Denizli" dedi ve Denizli ile ilk görüşmeler yapıldı. Denizli ile yapılan ilk görüşmelerde prensip anlaşması sağlayan sarı-kırmızılı yönetim de, ikinci görüşmeyi bizzat başkan Dursun Özbek yaptı.

Mustafa Denizli ile Nişantaşı'ndaki bir otelde bir araya gelen Dursun Özbek, deneyimli teknik adamla yaptığı görüşmede kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik durumu ve ocak'ta yapılması planlanan hamleleri aktardı. Denizli'nin sözleşme süresindeki şartlarını da kabul eden Özbek, deneyimli teknik adam ile anlaşmaya vardı.

DENİZLİ'NİN İKİ YARDIMCISI...

Mustafa Denizli'nin yardımcıları konusunda da anlaşma sağlayan Dursun Özbek, deneyimli teknik adamı pazar günü resmi olarak açıklaması bekleniyor. Ümit Davala, Hasan Şaş, Tugay Kerimoğlu gibi isimler ile beraber anılan Mustafa Denizli'nin sarı-kırmızılı kulüpteki yardımcılarının Ergün Penbe ve Emre Aşık olacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilisim