İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Programa sancaktepe belediye başkanı İsmail Erdem, Kodef başkanı Tahir Duman, Sisorta dernekler yönetimi, Kağıthane ilçe meclis üyesi Gültekin Erdem, Cemil meriç mahallesi muhtarı Mustafa Akgül, Koyulhisar medya genel yayın yönetmeni Murat Kendirli, konuk sanatçı Ali Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. 

İsmail Erdem konuşmasında gecenin muhteşem bir tablo oluşturuğuna değinerek böyle faaliyetlerin devam etmesini temenni etti.

Dernek başkanı Metin Ateş yapılan gecede belgesel çalışmasının tanıtımını yaptı. Birlik ve beraberlik mesajları verirken aynı zamanda emeği geçen herkese ve tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadılar
SRT TV'nin canlı olarak verdiği program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. İlk olarak güzelyurt köyünün eski dernek başkanı Zeynel Yayla'nın söylemiş olduğu türküler dinletildi. Daha sonra Güzelyurt köyünün genç sanatçısı Ümit Ateş sahne aldı. Ümit Ateş ilk olarak Muhsin yazıcıoğlu anısına yapılan "Muhsinler Ölmez" adlı eseri söyledi. Güzelyurtlular Muhsin Yazıcıoğlu'nu bu vesileyle anmış oldular.  

Aşık Veysel'i de andılar
Konuk sanatçı Ali Şahin birbirinden güzel Aşık Veysel türküleriyle duygu dolu anlar yaşattı. 

Belgesel tanıtımı yapıldı
Güzelyurt Köyü derneğinin Ümit Ateş'e hazırlattığı belgesel tanıtımı yapıldı. Belgesel yoğun ilgi ve taleple karşılandı.

Yıldırım ile Halay Horon iç içe
Programın sanatçısı Hüseyin Yıldırım gecede belgesel DVD satışlarında dernek yönetimine yardımcı oldu. Bir yandan birbirinden güzel türküleriyle yöre insanının duygularına tercüman olurken bir yandan da Halay ve horonlarla eğlenildi.
Editör: TE Bilisim