İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Kadın Kolları’nın düzenlediği Ali Kınık konseri yoğun ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Kolları tarafından Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda sahne alan ses sanatçısı Ali Kınık Kayserilileri coşturdu. Programda MHP İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Kayseri Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın ve MHP Kayseri Milletvekili Adayları da yer aldı. Program öncesi konuşma yapan MHP İl Başkanı Baki Ersoy, "Ülkemizin içinde bulunduğu vahim tablo vatandaşımızı üzüntüye ve geleceğe dair ümitsizliğe sokmuştur. Yaşanan elim hadiseler memleketimizin her köşesini bir asayişsizlik bir başıboşluk bir kaos ortamına dönüştürmüşür. 7 Haziran seçimlerinden sonra istediğini elde edemeyen AKP iktidarı bilinçli bir biçimde, birden bire ülkeyi kan gölüne çevirecek işlere girişmiştir. Urfa -Suruçta patlayan canlı bomba ile birlikte memleketin her yerine ateş düşmüştür. Akabinde bölücü terör örgütü hain pusularla askerimizi polisimizi şehit etmeye başlamıştır. Omuzlarımızdan şehit tabutları inmez hale gelmiştir. Peki ne oldu da ülkemiz birden bire bir ateşin içine düştü?" dedi.
MHP İl Başkanı Ersoy, "PKK ile mücadele azim ister, kararlılık ister, yürek ister ! Evvel Allah’ın izniyle o yürek de Ülkücüler de var. !!!
Bu iş öyle kısık seslerle “sıfırla sıfırla “ demeye benzemez! 7 Haziran seçimleri oldu, önümüze bir tablo çıktı. Sayın Genel Başkanımız da koalisyon alternatifleri sundu. CHP ile 32 gün görüşen AKP geçerken de MHP ye uğradı. AKP ,CHP ile 32 gün görüştü ama kimse CHP koalisyon kurmadı demedi!
AKP bizimle de toru topu 2 saat 26 dakika görüştü ve yandaş basın MHP hayır dedi diye yaygara yaptı! Sayın Genel Başkanımız 4 madde sundu, bunu kabul ettiğiniz taktirde değil elimizi gövdemizi koyarız gövdemizi dedi ! Ama bu havuz medyası başladı MHP hayır dedi diye.
Dolmabahçe sarayında HDP heyeti ile AKP’liler başlarında Genel Başkan Yardımcıları Yalçın Akdoğanla görüştüler . 10 Maddelik bir mutabakat üzerinde anlaştılar,anlaşırken de Kayseri tabiriyle gırım gırım gırışıyorlardı !
Ey AKP, ey onun yöneticileri! PKK’nın taleplerini içeren 10 maddeyi kabul ederken sesiniz çıkmıyordu da ,MHP nin bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü pekiştiren 4 maddesi mi size zor geldi ??
Ey Kayserinin temiz ve pak evladı, oy unu getir , mührü bas Üç Hilale!!, haram saltanatını devir. Biz helal sofraların helal rızklarıyla kalkmış evlatlarıyız.
Çünkü bizler ülkemizin güzel geleceği uğruna her türlü bedel ödemeyi kalbimizin tam üstüne şeref nişanesi olarak takmayı şeref sayan bir hareketiz." diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ali Kınık, birbirinden güzel şarkılarla MHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen geceyi renklendirdi.



Editör: TE Bilisim