Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, farklı zamanlarda yapılan kaçak sigara operasyon ve aramalarında 237 bin 760 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele KOM Grup Amirliği ekiplerinin Şemdinli Şapatan bölgesinde durdurmaya çalıştığı bir araç kaçtı. Güzel Konak Karakolu'nda kapan yardımı ile durdurulan araçta yapılan aramada ,237 bin 760 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi. Yüksekova Van istikametinde gitmekte olan bir minibüste yapılan aramada ise zulalı halde kaçak sigara bulan ekipler, B.O. isimli şahsı gözaltına aldı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şemdinli istikametinden Yüksekova'ya doğru gelen bir kamyonet, güvenlik güçlerini görünce kaçmaya çalıştı, Güzel Yazı Karakolu'nda kapan yardımı ile lastikleri patlatıldı, kısa bir süre daha kaçmayı başaran kamyonet ve sürücüsü ile yanında olanlar, kovalamacanın ardından yakalandı. Araçta yapılan aramalarda gümrük kaçağı sigaraya ele geçirildi. Araç sürücüsü ve yanında bulunan Ç.T., A.T. ve U. T isimli şahıslar gözaltına alındı, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü."
Editör: TE Bilisim