MHP yerli milli bu toprakların Türk milleti tarafından geliştirilen huzur projesidir. Kurtuluş, kardeşlik, birlikte yaşama, mutluluk içerisinde ebedi var olmanın adıdır. Mazeretsiz bu karşılıksız sevda desteklenmelidir.

Her türlü ihaneti dağıtacak yol sandıktan geçiyor. Güçlü bir ülke, güçlü güvenlik kuvvetleri ve dahası gülcü devlet, milli iktidar, yeni bir siyasi otorite, ülkenin önünü açar kara bulutları dağıtır. Bütün millet evlatlarını karşılıksız bu kutsal yürüyüşün miladı olan sandıkta üç hilali güçlendirmeye çağırıyorum.

Tek yol sandıktır milleti iradesidir. Bunu başaramayan aksine her teşebbüs maceradır. Millet iradesini ve ortak aklını arkasına alamayan her teşebbüs boşuna zaman tüketmek, akıntıya kürek çekmektir. MHP ve Ülkücüleri sandıklara sahip çıkmaya, seçim seferberliğine, sandık iradesini güçlendirmeye yeni bir tarihi sınava ve tarih yazmaya çığırıyorum. Kandan candan önce, ter akıtmak, çene yormak, kafa yormak, bilgi, irşat ve tebliğ şehitlerin kanından daha kıymetlidir. ARTIK MHP BEKLENİYOR, GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN! Biz her şeye rağmen üç hilale karşılıksız sevda uğruna, bütün mazeretleri aşarak, bir rahmet, bereket, sevgi seli, kardeşlik seli olarak gümbür gümbür geleceğiz. Bizden bu milletin düşmanları korksun! Dostlar bayram etsin! O gerçek bayram olan üç hilalin yeni zaferlere ulaşan gelişinin ayak seslerini duyar gibiyiz.

Karanlıklar yeni aydınlıklara gebedir. Kararan ülke ufukları, sokakları ver karış vatan toprağı üç hilalin aydınlık geleceğine muhtaçtır. Evet sen doğmana bak güzel gün! Haydin gazaya! Haydin kurtuluşa! Haydin ulvi mukaddes gerçek cihada! Haydin MHP'yi tek başına iktidar yapmaya! Bu şerefli asil mübarek yürüyüşün miladı yerel seçimlerdir. Herkesi seçim seferberliği ile yeni destanlar yazmaya davet ediyoruz.

Bizden öncekiler bedel ödedi. Ya biz! Önce ter, emek, gayret ve sınır tanımayan fedakarlıkla yola mazeretsiz revan olma zamanıdır. Artık hiç bir mazeret bizi şehitlerin mübarek yolundan alı koymamalıdır. Bedel ödeyenlerin hiç bir apoleti yoktu. Rızayı bari için bir nefer olarak ömürlerini bir sevda uğruna tükettiler. Şimdi cennetin en güzel makamında efendimize komşu olarak gerçek mutluluk ve ebedi huzuru yaşıyorlar.

Allah onların yolundan bizi ayırmasın! Onların şehadet sebebi onurumuzdur. Şimdi artık siyasi otorite olma zamanıdır. Ülkenin her tarafından MHP’nin muhteşem gelişi ile ilgili çok güzel haberler alıyoruz. MHP'yi Allah rızası için yeni zaferlerle buluşturma zamanıdır.Selam ve saygılarımla Allah yar ve yardımcımız olsun.